| | | | | | |
ADRES

Zhong Yi
Herradesstraat 2
3312 NM Dordrecht

Mobiel +31 (0) 6 51 38 69 52
E-mail zhongyi.dordt@outlook.com
Url www.zhongyi.nl

BEREIKBAARHEID

Auto :
|
|

Vanuit Breda / Roosendaal:

Volg A16 tot afslag 20 richting Papendrecht (N3). Volg N3 tot afslag Werkendam einde afrit links richting centrum (wijk 1-2). U rijdt langs een spoorlijn. Volg de spoorlijn: Bij de stoplichten rechtdoor (een spoorwegovergang rechts). U rijdt op de Crayensteynstraat. De derde straat links is de Herradesstraat. U kunt de straat niet inrijden i.v.m eenrichtingsverkeer. Parkeren (gratis) in de parkeervakken tussen de bomen of in de zijstraten.

Vanuit Rotterdam / Den Haag:

Volg A16 -Na de Drechttunnel afslag 21 richting centrum / wijk 1. Bij de stoplicht naar rechts richting centrum / wijk 1. Onder het spoorbrug direct rechts voorsorteren. Bij de stoplichten rechtsaf. U rijdt langs een spoorlijn. Volg de spoorlijn, u komt langs het station maar u blijft doorrijden tot de T-kruising (stoplichten en patatkraam). Voorsorteren naar rechts en de spoorlijn blijven volgen tot de stoplichten (andere patatkraam). Bij stoplichten rechts de spoorwegovergang over. Direct links voorsorteren en bij de stoplichten links gaan. U rijdt op de Crayensteynstraat. De vijfde straat rechts is de Herradesstraat. U kunt de straat niet inrijden i.v.m eenrichtingsverkeer. Parkeren (gratis) in de parkeervakken tussen de bomen of in de straten.

Vanuit Utrecht / Gorinchem:

Volg A15 -afslag 23 richting Papendrecht en Dordrecht (N3). Volg de N3 -Brug over tot afslag wijk 2-5-9 richting wijk 1-2. Bij de stoplicht naar links richting wijk 1-2 en centrum. U rijdt langs een spoorlijn. Volg de spoorlijn. Na stoplichten en een spoorwegovergang rijdt u op de Crayensteynstraat. De derde straat links is de Herradesstraat. U kunt de straat niet inrijden i.v.m eenrichtingsverkeer. Parkeren (gratis) in de parkeervakken tussen de bomen of in de straten.

Met de Trein / Bus:

Uitstappen bij Dordrecht Centraal Station. De bussen staan rechts als u het station aan de voorzijde uitkomt. U neemt de bus 4 of 6. Uitstappen op de bus halte Krommedijk Oost. U loopt nu op de Crayensteynstraat. De vijfde straat rechts is de Herradesstraat. De praktijk is op de hoek Crayensteynstraat-Herradesstraat.

Te Voet van af het station:

U komt station aan de voorzijde uit. U gaat rechts en volgt het trottoir (langs de spoorlijn) tot de stoplichten bij de patatkraam. Daar steekt u over en gaat u rechtsaf. U blijft vervolgens de spoorlijn (Transvaalstraat) volgen. Tot de volgende stoplichten (een andere patatkraam aan de overkant). U steekt over en gaat richting spoorwegovergang. U steek de spoorwegovergang over.
Bij de zebra met stoplichten steekt u de straat over. Na het oversteken volgt u het trottoir naar links. U loopt nu op de
Crayensteynstraat. De vijfde straat rechts is de Herradesstraat. De praktijk bevindt zich op de hoek Crayensteynstraat-Herradesstraat.